Rewieved игроки сами виновати тошо не заприватли верх бази
banana_banan4ik Jan 22, 2025 4:44 PM 931
banana_banan4ik
Jan 22, 2025 4:44 PM

1.ник banana_banan4ik

2. Сервер и номер сервера на котором вы играете  TechnoMagic 1

3.Ник члена команды, что вам выдал наказание;MrRoboTTT

4Описание произошедшей ситуации; Опис події українською мовою:

Копаючись у шахті, я знайшов чорний бетон. Подумав, що він стане в пригоді для будівництва, і почав його копати. Потім побачив гравців і зрозумів, що це їхня база. Тоді я телепортувався додому з невеликою кількістю бетону і почав будувати. Як раптом мене телепортував молодший адміністратор. Я, звісно, засмутився. Він запитав: "Навіщо ти ламаєш базу гравців?" Я йому відповів, що копався у шахті. Адміністратор сказав, що я брешу. Я пояснив, що просто не помітив гравців і копав бетон, адже не знав, що це чиясь база. Це не моя провина, що вони не встановили регіон (РГ) на даху бази. Спочатку я не знав, що це база, адже поставив прогрузку чанків лише на 3, і тому не бачив ні гравців, ні їхньої бази. Як я вже казав, я просто пішов будувати базу з бетону, коли побачив гравців на мінікарті.

5. Скриншот таблички блокировки;.https://youtu.be/E3szdl6zRyU

6.Почему Вы должны быть разбанены (Почему наказание должно быть снято / уменьшено)

Я вважаю, що один день бана за таке – це занадто суворе покарання. Наведу приклад: новачок копався, копався і копався в шахті, знайшов незаприватчений верх бази й вирішив добути ці блоки, як і я. Я поставив там варп на верху, щоб, якщо що, телепортуватися туди й викласти всі добуті ресурси в МЕ-систему. Я телепортувався туди й добув трохи бетону. Потім скинув щось, бо знайшов залізо, яке мені було дуже потрібне.

Чи можна зменшити покарання до 2 годин? Коли мене розбанить система, я знову телепортуюсь туди та віддам їм їхній бетон. Але я не винен у тому, що гравці не заприватили верх своєї бази.Я каюсь у скоєному й обіцяю, що більше цього ніколи не повториться. Граю на проєкті вже близько трьох тижнів.

2
Kriiz
Kriiz
Управляющий
Jan 24, 2025 7:38 PM

Не актуально в связи с истечением срока блокировки. Закрыто.

0

New topics are closed

Replies in existing topics are also closed. If you need help, send your request through Telegram or Discord.

Contact support
Free bonuses
Free bonuses
Get daily bonuses!
GET
Backpack with bonuses in Minecraft
Server monitoring
Monitoring
Online now:
Daily record:
Absolute record:
Online statistics