Rewieved Уранові бджілки без урану
KazarMen Jan 29, 2024 8:30 PM 1033
KazarMen
KazarMen
Author
Jan 29, 2024 8:30 PM

HiTech #1 KazarMen

Позавчора вивів радіоактивних бджіл, з яких у вигляді спеціальної продукції повинні бути уранові соти.

Але за 20+ годин прогрузки чанка з мультипасікою вони не дали цих сот зовсім.

Самі бджоли мають наступні гени:

І живуть вони в досить комфортній мультипасіці з наступними модифікаціями:

Моє питання у тому чого за цей час я не отримав від них уранових сот?

Дякую.

UPD: Лінк на скріни: https://imgur.com/a/az8y7Gq

0
YaZheVika
YaZheVika
Управляющий
Jan 30, 2024 6:38 AM

Матка повинна бути у властивих її виду умовах біома, щоб приносити спеціальну продукцію. Якщо базова матка потребує Жарко і Волого, потрібно забезпечити у вулику/пасіці ці умови. Не важливо, які у неї гени.

Якщо не зрозуміли пояснення, напишіть мені у діскорді: YaZheVika

2
KazarMen
KazarMen
Author
Jan 30, 2024 2:00 PM

Дуже дякую! Все працює.

Хоч це і означає, що для отримання спеціальної продукції з бджіл потрібно фізично переміщувати їх у біом зі сприятливими умовами, які властиві їх виду, незалежно від генів. А це вже фактично означає що розташування бази напряму повинно залежати від того що подобається бджолам, а не мені.

Можливо в майбутньому зробіть щось таке, щоб за рахунок модифікаторів мультипасік чи якихось інших "танців з бубном" можна було отримувати спеціальну продукцію бджіл у "чужих" для них біомах.

0
YaZheVika
YaZheVika
Управляющий
Jan 30, 2024 9:57 PM

Рада, що все вийшло. Зараз також можна забезпечити необхідні умови за рахунок модифікаторів мультипасеки, однак вони займуть слоти, необхідні для інших модифікаторів.

Приємної гри!

1

New topics are closed

Replies in existing topics are also closed. If you need help, send your request through Telegram or Discord.

Contact support
Free bonuses
Free bonuses
Get daily bonuses!
GET
Backpack with bonuses in Minecraft
Server monitoring
Monitoring
Online now:
Daily record:
Absolute record:
Online statistics