Розглянуто пажалуста уменшите срок
banana_banan4ik 22 янв. 2025 г., 23:02 267
banana_banan4ik
banana_banan4ik
Автор
22 янв. 2025 г., 23:02

1.ник banana_banan4ik

2. Сервер и номер сервера на котором вы играете  TechnoMagic 1

3.Ник члена команды, что вам выдал наказание;MrRoboTTT

4Описание произошедшей ситуации; Опис події українською мовою:

Копаючись у шахті, я знайшов чорний бетон. Подумав, що він стане в пригоді для будівництва, і почав його копати. Потім побачив гравців і зрозумів, що це їхня база. Тоді я телепортувався додому з невеликою кількістю бетону і почав будувати. Як раптом мене телепортував молодший адміністратор. Я, звісно, засмутився. Він запитав: "Навіщо ти ламаєш базу гравців?" Я йому відповів, що копався у шахті. Адміністратор сказав, що я брешу. Я пояснив, що просто не помітив гравців і копав бетон, адже не знав, що це чиясь база. Це не моя провина, що вони не встановили регіон (РГ) на даху бази. Спочатку я не знав, що це база, адже поставив прогрузку чанків лише на 3, і тому не бачив ні гравців, ні їхньої бази. Як я вже казав, я просто пішов будувати базу з бетону, коли побачив гравців на мінікарті.

5. Скриншот таблички блокировки;.https://youtu.be/E3szdl6zRyU

6.Почему Вы должны быть разбанены (Почему наказание должно быть снято / уменьшено)

Я вважаю, що один день бана за таке – це занадто суворе покарання. Наведу приклад: новачок копався, копався і копався в шахті, знайшов незаприватчений верх бази й вирішив добути ці блоки, як і я. Я поставив там варп на верху, щоб, якщо що, телепортуватися туди й викласти всі добуті ресурси в МЕ-систему. Я телепортувався туди й добув трохи бетону. Потім скинув щось, бо знайшов залізо, яке мені було дуже потрібне.

Чи можна зменшити покарання до 2 годин? Коли мене розбанить система, я знову телепортуюсь туди та віддам їм їхній бетон. Але я не винен у тому, що гравці не заприватили верх своєї бази.Я каюсь у скоєному й обіцяю, що більше цього ніколи не повториться. Граю на проєкті вже близько трьох тижнів.

0
Kriiz
Kriiz
Управляющий
24 янв. 2025 г., 19:39

Не актуально в связи с истечением срока блокировки. Закрыто.

0
Для відправки відповідей у цій темі, авторизуйтесь будь ласка.
Безкоштовні бонуси
Безкоштовні бонуси
Отримуй щоденні бонуси!
ОТРИМАТИ
Рюкзак з бонусами в Майнкрафт
Моніторинг серверів
Моніторинг
Поточний онлайн:
Денний рекорд:
Абсолют рекорд:
Статистика онлайна
Соціальні мережі