Révisé пажалуста уменшите срок
banana_banan4ik 22 janv. 2025 23:06 962
banana_banan4ik
22 janv. 2025 23:06

1.ник banana_banan4ik

2. Сервер и номер сервера на котором вы играете  TechnoMagic 1

3.Ник члена команды, что вам выдал наказание;MrRoboTTT

4Описание произошедшей ситуации; Опис події українською мовою:

Копаючись у шахті, я знайшов чорний бетон. Подумав, що він стане в пригоді для будівництва, і почав його копати. Потім побачив гравців і зрозумів, що це їхня база. Тоді я телепортувався додому з невеликою кількістю бетону і почав будувати. Як раптом мене телепортував молодший адміністратор. Я, звісно, засмутився. Він запитав: "Навіщо ти ламаєш базу гравців?" Я йому відповів, що копався у шахті. Адміністратор сказав, що я брешу. Я пояснив, що просто не помітив гравців і копав бетон, адже не знав, що це чиясь база. Це не моя провина, що вони не встановили регіон (РГ) на даху бази. Спочатку я не знав, що це база, адже поставив прогрузку чанків лише на 3, і тому не бачив ні гравців, ні їхньої бази. Як я вже казав, я просто пішов будувати базу з бетону, коли побачив гравців на мінікарті.

5. Скриншот таблички блокировки;.https://youtu.be/E3szdl6zRyU

6.Почему Вы должны быть разбанены (Почему наказание должно быть снято / уменьшено)

Я вважаю, що один день бана за таке дуже жорстоке покарання

Чи можна зменшити покарання до 2 годин? Я каюсь у скоєному й обіцяю, що більше цього ніколи не повториться

0
Kriiz
Kriiz
Управляющий
24 janv. 2025 19:39

Не актуально в связи с истечением срока блокировки. Закрыто.

0

La création de nouveaux sujets est fermée

Les réponses dans les sujets existants sont également fermées. Si vous avez besoin d’aide, envoyez votre demande via Telegram ou Discord.

Contacter le support
Bonus gratuits
Bonus gratuits
Obtenez des bonus quotidiens !
OBTENIR
Sac à dos avec des bonus dans Minecraft
Monitoring des serveurs
Monitoring
En ligne maintenant:
Record du jour:
Record absolu:
Statistiques en ligne